Academie  Bij- & Nascholing CAM

Bij-/nascholing voor therapeuten
De Academie Bij- & Nascholing CAM biedt kortlopende bij & nascholingen aan die bedoeld zijn voor therapeuten uit verschillende disciplines. Of je nu Natuurgeneeskundige bent, Homeopaat, TCM-therapeut, Energetisch therapeut, Ayurvedisch therapeut of willekeurig welke discipline: hier vind je aanbod dat bij jou past.

Cursus voor beginners
Naast de bij-/nascholing voor therapeuten verzorgt het Instituut CAM ook een waardevolle cursus op instapniveau voor beginners. Ben jij erg gevoelig en wil je leren hoe je je los kan maken van emoties en invloeden van anderen? Dan is de cursus Intuïtieve Ontwikkeling iets voor jou.

Keuzemenu
In het menu aan de linkerzijde vind je aanbod dat bij je past. Kies een bij- of nascholing voor meer informatie over de inhoud, voor wie deze geschikt is, competenties, studiepunten, kosten en aanvullende informatie.

Meer informatie en aanmelden
Bij Downloads vind je de Bij- en Nascholingsgids voor studiejaar 2016-2017. Aanmelden voor een bij- of nascholing, opleiding of een open dag kan via het Contactformulier. Via dit formulier kun je ook extra informatie opvragen.

Open dagen
Bezoek ook een open dag bij Instituut CAM.

Instituut CAM: Sterk in bij- & nascholing