Adem in breder perspectief

 

Adem in breder perspectief

Je ademhaling liegt niet

Hoe gaat het met je? Vaak is het antwoord ‘GOED”. Maar de ademhaling liegt niet. Hoe ontspannen ben je en ben je je bewust dat je ook je ademhaling kunt beïnvloeden? Ellen vertelt je over het ademhalingssysteem en op deze dag wordt de theorie aan de hand van de praktijk gegeven. Kenmerk van deze bijscholing: Interactief. Je gaat naar huis met oefeningen en inzichten.

Ellen Roggeband

 

Achtergrond:

Voor wie

Therapeuten met verschillende vakdisciplines die geïnteresseerd zijn in wat adem met je doet. (beginnend, ervaren)

Programma

De dag start met een oefening Adem en ontspanningsinstructies.
Verder wordt de Methode van Dixhoorn uitgelegd en wordt ervaring hoe deze methode werkt.

Je ervaart wat adem met je doet en hoe je de oefening kunt inzetten voor cliënten. Je herkent ademhalingspatronen en je ervaart wanneer ademhalen niet vanzelf gaat. (stagneert, patronen) Je gaat naar huis met vele eyeopeners. Aan het einde van de dag ga je vol ideeën weg hoe jij je cliënt kunt helpen

Data

zaterdag 11 januari

Lestijden

09:30 – 16:30 uur

Locatie

University College Utrecht (UCU)
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT
routebeschrijving

Kosten

€ 99,-

Na het afronden van de Bij- & Nascholing ontvangt u een certificaat van Instituut CAM. Aanmelding kan via het Inschrijfformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op, wij helpen graag en denken met je mee.

Waarom kiest u voor Instituut CAM

  • Meerdere instapmomenten mogelijk
  • Individuele opleidingstrajecten mogelijk
  • Persoonlijke leerweg en ontwikkeling centraal
  • Veel Praktijklessen met elk jaar een eigen
    docent
  • 100% slagingspercentage
  • De opleidingen CAM-therapeut, Eigen Vakdiscipline (Energetische Therapie), MBK en PSBK zijn CPION geaccrediteerd en benoemd als registeropleiding

Het doel van Instituut CAM is om het Complementary and Additive Medicine (CAM) domein te verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar.

Onze studenten vertellen

Marc van Leeuwen

"Net als de andere opleidingen van instituut CAM gaat mijn opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut verder dan opleiden. Het gaat niet alleen over de opleiding zelf maar ook het combineren van het CAM veld met de reguliere zorg, dat steeds meer geaccepteerd wordt."

Loes van der Haar

"Ik rond mijn studie binnenkort af bij Instituut CAM. Ik heb er een goed gevoel over. De docenten zijn hele hartelijke en enthousiaste mensen, die graag met de student meedenken. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn laatste jaar met plezier kan afronden."

Jacqueline

"Op het Instituut C.A.M. krijg je niet alleen een dijk van een opleiding, maar kun je na het behalen van je diploma deel uitmaken van een gepassioneerde groep geaccrediteerde therapeuten en kun je jezelf eveneens aansluiten bij de Federatie CAM."