Adem in breder perspectief

 

Adem in breder perspectief

Je ademhaling liegt niet

Hoe gaat het met je? Vaak is het antwoord ‘GOED”. Maar de ademhaling liegt niet. Hoe ontspannen ben je en ben je je bewust dat je ook je ademhaling kunt beïnvloeden? Ellen vertelt je over het ademhalingssysteem en op deze dag wordt de theorie aan de hand van de praktijk gegeven. Kenmerk van deze bijscholing: Interactief. Je gaat naar huis met oefeningen en inzichten.

Ellen Roggeband

 

Mijn naam is Ellen Roggeband- Docter

Van oorsprong ben ik Oefentherapeut Mensendieck, kennis en kunde opgedaan in praktijk, scholen en bedrijfsleven hebben mijn basis gevormd.

Geïnteresseerd geraakt in de impact die de ademhaling en spanning hebben op het totale functioneren als mens ben ik mij gaan verdiepen en specialiseren in Adem- en Ontspanningstherapie.

Website docent: http://www.ademtherapieveenendaal.nl/Home/

Voor wie

Therapeuten met verschillende vakdisciplines die geïnteresseerd zijn in wat adem met je doet. (beginnend, ervaren)

Programma

De dag start met een oefening Adem en ontspanningsinstructies.
Verder wordt de Methode van Dixhoorn uitgelegd en wordt ervaring hoe deze methode werkt.

Je ervaart wat adem met je doet en hoe je de oefening kunt inzetten voor cliënten. Je herkent ademhalingspatronen en je ervaart wanneer ademhalen niet vanzelf gaat. (stagneert, patronen) Je gaat naar huis met vele eyeopeners. Aan het einde van de dag ga je vol ideeën weg hoe jij je cliënt kunt helpen

Data

zaterdag 11 januari

Lestijden

09:30 – 16:30 uur

Locatie

University College Utrecht (UCU)
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT
routebeschrijving

Kosten

€ 99,-

CGO-ICAM-307-1 | MBK Ademhalingsstelsel | Anatomie en fysiologie

Na het afronden van de Bij- & Nascholing ontvangt u een certificaat van Instituut CAM. Aanmelding kan via het Inschrijfformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op, wij helpen graag en denken met je mee.

Waarom kiest u voor Instituut CAM

  • Meerdere instapmomenten mogelijk
  • Individuele opleidingstrajecten mogelijk
  • Persoonlijke leerweg en ontwikkeling centraal
  • Veel Praktijklessen met elk jaar een eigen
    docent
  • 100% slagingspercentage
  • De opleidingen CAM-therapeut, Eigen Vakdiscipline (Energetische Therapie), MBK en PSBK zijn CPION geaccrediteerd en benoemd als registeropleiding

Het doel van Instituut CAM is om het Complementary and Additive Medicine (CAM) domein te verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar.