Heb jij al je Ikigai gevonden?

 

Heb jij al je Ikigai gevonden?

In de buitenlucht opzoek naar Ikigai

Anneke gaat met de groep in de buitenlucht wandelen en laat je coaching-skills ervaren. Op basis van opdrachten leer je welke voeding gezond is en wat het met je doet. Je leert welke spieren belangrijk zijn om gezond te bewegen en je krijgt een oefening mee die je met je cliënten kunt gaan doen. Je ervaart wat meditatie met de cliënt doet en je leert iets over waar jij blij van opstaat oftewel Ikigai. Dat beantwoordt gelijk de vraag: Heb jij je ikigai al gevonden.

Tip: Neem goede wandelschoenen mee!

 

Anneke Vruggink

Anneke vruggink

Anneke studeerde in 1989 af aan de Academie Lichamelijke Opvoeding. Daarna werkte ik als coach voor leerkrachten die de taak hadden kinderen met een chronische ziekte of handicap in de gymles goed te begeleiden. Naast dat ik geaccrediteerd acupuncturist ben, werk ik ook Herbalist Chinese geneeskunde. “met de leefstijlpijlers als: slapen, voeding, bewegen, ontspanning, ademhaling en vooral plezier in je leven hebben, hebben een groot effect op de genezing van lichaam/ geest.

Mijn lessen hebben een groot praktisch gehalte en kan gelijk ingezet worden in de praktijk!”

Website docent: http://www.acupunctuur-soest.nl/

Voor wie

Voor therapeuten in het CAM-domein en leefstijl coaches.

Programma

Je ervaart wat coachen in de buitenlucht met je doet. Op basis van opdrachten leer je welke snacks gezond zijn en wat het met je doet. Je leert welke spieren belangrijk zijn om gezond te bewegen en je krijgt een oefening mee die je met cliënten kunt doen. Je ervaart wat meditatie met de cliënt kan doen en je leert over wat Ikigai is, wat is dat en je beantwoordt de vraag: heb jij je ikigai al gevonden.

Data

vrijdag 8 mei 2020

Lestijden

09:30 tot 16:30 uur

Locatie

Stay o Kay Soest, boswandeling

Kosten

€ 99,- 

Na het afronden van de Bij- & Nascholing ontvangt u een certificaat van Instituut CAM. Aanmelding kan via het Inschrijfformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op, wij helpen graag en denken met je mee.

Waarom kies je voor Instituut CAM

  • Meerdere instapmomenten mogelijk
  • Individuele opleidingstrajecten mogelijk
  • Persoonlijke leerweg en ontwikkeling centraal
  • Veel Praktijklessen met elk jaar een eigen
    docent
  • 100% slagingspercentage
  • De opleidingen CAM-therapeut, Eigen Vakdiscipline (Energetische Therapie), MBK en PSBK zijn CPION geaccrediteerd en benoemd als registeropleiding

Het doel van Instituut CAM is om het Complementary and Additive Medicine (CAM) domein te verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar.

Download - Les 1-Voeding

 

 

In deze les leer je veel over voeding en voedingstoffen. Ben je geintresseerd?

 

Schrijf je in en ontvang elke keer een nieuwe les wanneer deze gepubliceerd wordt. 

Je hebt je succesvol aangemeld voor onze proeflessen.