Hoe start jij je eigen praktijk?

 

Hoe start je je eigen praktijk?

Wie zoekt zal vinden, dat geldt ook voor je praktijk

Monique Broekhuizen laat je in twee dagen en een middag zien hoe jij jouw praktijk kunt starten, presenteren op het world wide web en hoe je gevonden wordt door je cliënten. Ook meer cliënten in je praktijk? Kom dan naar de bijeenkomsten van Monique.

Vrijdag 15 november is in samenwerking met Prem Heera – in de ochtend gaat het over communiceren met leefstijlartsen. En in de middag krijg je van Monique handige bruikbare tips & trics bij het starten van je eigen praktijk. Van inschrijving Kamer van Koophandel tot aan, wat is je missie, visie en doelstelling?

Monique Broekhuizen

Monique Broekhuizen

Hallo, ik ben Monique Broekhuizen en ik help je graag verder met de start van je praktijk, je website, online marketing of op het gebied van automatisering en alles wat daarbij komt kijken.

Achtergrond:
Energetisch Therapeut | Online & Offline Marketeer | Ondernemerschap dat met de paplepel is ingegeven
Website docent: Feel Energy – praktijk voor energetische therapie en Feel Management – advies in marketing | communicatie | internet
Linkedin profiel: https://www.linkedin.com/in/moniquebroekhuizen/

Voor wie

Voor opkomende of startende therapeuten in het CAM-domein, zoals; energetisch therapeuten, leefstijl coaches, natuurgeneeskundig therapeuten, Kinesiologie, met de wens een eigen praktijk te starten en niet weten waar te beginnen.

Instapvoorwaarden: (afgeronde) Opleiding als therapeut/coach in het CAM-domein.

Programma

In deze middag gaan we naar de kern wat het maakt dat je daarna direct met je praktijk kunt gaan starten. Hoe gaat bijvoorbeeld een inschrijving bij de Kamer van koophandel? Wat komt er allemaal bij kijken? Waar dien je op te letten? De basis leggen van je praktijk, denk daarbij aan, welke keuzes ga je maken betreft (online)systemen? Automatisering? Basiskeuzes rondom marketing, logo, uitstraling? Om deze middag zo goed en efficiënt mogelijk in te vullen, kun je vooraf je vragen stellen/mailen, zodat we deze meteen in die middag kunnen gaan bespreken.

Let op, bij de volgende bij- & Nascholing gaan we dieper in op online & offline marketing; zoals het starten van je website of als je nog een stukje verder wilt gaan, gaan we in op het spel van internet marketing

Na deze Bij- en Nascholing kun je de basis leggen en starten met je eigen praktijk.

Data

vrijdag 15 november 2019

Lestijden

13:30 tot 16:30 uur

Locatie

Rode Kruis gebouw
Koningsweg 2
3582 GE UTRECHT
routebeschrijving

Kosten

€ 99,-

15 november is in samenwerking met Prem Heera. Communiceren met leefstijlartsen.

Na het afronden van de Bij- & Nascholing ontvangt u een certificaat van Instituut CAM.

Aanmelding kan via het Inschrijfformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op, wij helpen graag en denken met je mee.

Waarom kiest u voor Instituut CAM

  • Meerdere instapmomenten mogelijk
  • Individuele opleidingstrajecten mogelijk
  • Persoonlijke leerweg en ontwikkeling centraal
  • Veel Praktijklessen met elk jaar een eigen
    docent
  • 100% slagingspercentage
  • De opleidingen CAM-therapeut, Eigen Vakdiscipline (Energetische Therapie), MBK en PSBK zijn CPION geaccrediteerd en benoemd als registeropleiding

Het doel van Instituut CAM is om het Complementary and Additive Medicine (CAM) domein te verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar.

Onze studenten vertellen

Marc van Leeuwen

"Net als de andere opleidingen van instituut CAM gaat mijn opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut verder dan opleiden. Het gaat niet alleen over de opleiding zelf maar ook het combineren van het CAM veld met de reguliere zorg, dat steeds meer geaccepteerd wordt."

Loes van der Haar

"Ik rond mijn studie binnenkort af bij Instituut CAM. Ik heb er een goed gevoel over. De docenten zijn hele hartelijke en enthousiaste mensen, die graag met de student meedenken. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn laatste jaar met plezier kan afronden."

Jacqueline

"Op het Instituut C.A.M. krijg je niet alleen een dijk van een opleiding, maar kun je na het behalen van je diploma deel uitmaken van een gepassioneerde groep geaccrediteerde therapeuten en kun je jezelf eveneens aansluiten bij de Federatie CAM."