Lezing Luisterkind Methode

Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich.
Met een Luisterkindafstemming komen deze antwoorden naar voren en worden tegelijkertijd op een heldere manier verwoord en op papier gezet.
Diana van Beaumont heeft na heel veel afstemmingen, een eigen wijze van verslaglegging ontwikkeld:
De Luisterkind Methode: Luisteren naar iedereen van 0 tot 100 jaar

Korte introductie
Terwijl zij werkzaam was binnen de gezondheidszorg ontdekte Diana van Beaumont in de jaren ’90 dat er nog meer tussen hemel en aarde bewoog. Met een nuchtere houding en met haar voeten op de grond is zij op ontdekkingstocht gegaan. Ruim 10 jaar later vielen alle puzzelstukjes die zij op haar pad had aangetroffen, op hun plekje en kon zij met alle ingrediënten aan de slag.

Dat resulteerde in het schrijven van zeven boeken, het ontwikkelen van de Luisterkind Methode, het opzetten van een opleiding tot Luisterkindwerker en sinds april van dit jaar het realiseren van het online platform Centraal Punt Alternatief.

Diana is van mening dat ieder mens alle antwoorden op de persoonlijke vragen, in zichzelf heeft zitten en dat er met rust en de juiste handreiking, mooie nieuwe stappen in het leven gemaakt kunnen worden.
Zij volgt haar hart en hoopt dat zij een ander daar een stukje bij kan helpen.

Docent/cursusleider: Diana van Beaumont
Website docent: www.luisterkind.com
Voor wie: Iedereen die interesse heeft in de Luisterkind methode als een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

Programma:
Tijdens de lezing vertelt Diana  je graag over de Luisterkind Methode.
Een manier van werken waarbij volledig open naar kinderen en volwassenen wordt geluisterd, op afstand in de energie, geen cliënt in een praktijk maar alles via de e-mail. We horen welke hobbels er zijn, we vragen naar de oplossingen, we zorgen voor handvatten voor de aanvrager en meer dan vaak zien we direct na de afstemming al veranderingen ontstaan.
Eén Luisterkind-afstemming, voor zowel nagenoeg alle problemen in een mensenleven. De methode is inzetbaar voor iedereen in alle leeftijdscategorieën.

Je leert over het ontstaan van de Luisterkind Methode, de manier van werken, de redenen waarom we tijdens een Luisterkind-afstemming labels wegleggen, de breedheid van mogelijkheden, de wereldwijde inzetbaarheid en alles uiteraard ondersteund met diverse voorbeelden.

Er wordt niet met een vaste PowerPoint presentatie gewerkt, maar Diana vertelt graag vanuit het hart wat er op dat moment nodig is.

Na afloop is er de mogelijkheid een exemplaar van haar boeken aan te schaffen en dan zal Diana deze signeren

Data
Vrijdag 8 juni 2018

Lestijden
9.30 – 12.30 uur

Locatie
Rode Kruis gebouw
Koningsweg 2
3582 GE UTRECHT
routebeschrijving

Kosten
€17,50 inclusief mini Luisterkindafstemming

Aanmelding kan via het aanmeldformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.