Ziekte van Lyme: Brug naar transformatie, een korte inleiding

De ziekte van Lyme is epidemisch en extreem lastig te diagnosticeren en te behandelen. Het belangrijk om als therapeut inzicht te hebben in de aard van Lyme voor een adequate diagnose en behandeling.

Wat houdt de lesdag in?
Hoofdpunten voor het herkennen en succesvol behandelen van de ziekte van Lyme.

Docent: Hyacintha Kraidy B.sc.
website docent: www.claritasprotocol.nl


Voor wie
Therapeuten, hulpverleners, docenten, artsen

Programma
Meeste mensen denken bij de ziekte van Lyme aan een teek die deze ziekte overbrengt. Maar niets is minder waar. Lyme is zeer besmettelijk en inmiddels epidemisch. Heel veel mensen lopen met vage maar ook ernstige klachten rond die helaas niet wordt herkend omdat de ziekte van Lyme een waaier aan verschillende symptomen kan laten zien. Voor elke therapeut en hulpverlener is het heel belangrijk om Lyme snel te herkennen.
Wanneer je begrijpt hoe de Lyme spirocheet zich vermenigvuldigt, zich verdedigt en vermomt dan kun jij je therapie succesvol aanpassen. Je herkent sneller de ziekte van Lyme en kunt het adequaat handelen.

Lyme heeft alles te maken met energie en bewustzijn. In deze lezing wordt uitgelegd hoe trillingen en frequenties werken, hoe dit effect heeft op het lichaam en hoe het immuunsysteem werkt via trilling en resonantie en hoe Lyme het immuunsysteem door trilling misleidt. Tevens wordt benadrukt hoe Lyme een expressie van het collectief onderbewuste. Wanneer het overwinnen van Lyme je helpt je los te maken uit negatieve collectieve zuigkracht en je Hoger Bewustzijn te ontwikkelen, wordt het een verrassende leermeester.

Datum
Vrijdag 15 september 2018

Lestijden
10:00 -17:00 uur

Locatie
University College Utrecht (UCU)
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT
routebeschrijving

Tarief: € 75,- Kosten zijn exclusief literatuur, thee en lunch

Na het afronden van de Bij- & Nascholing ontvangt u een certificaat van Instituut CAM.

Aanmelding kan via het aanmeldformulier.

Kijk ook eens naar de 3-daagse cursus Lyme, een brug naar Transformatie

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.