Onderhoudsdagen Medische & Psychosociale Basiskennis

Instituut CAM biedt diverse ‘onderhoudsdagen’ aan, zodat therapeuten ruime mogelijkheden hebben om de geldigheid van hun diploma te bewaken. Alle dagen hebben een omvang van 1EC (studiepunt), zijn volledig interactief en worden op hbo-niveau verzorgd. De onderstaande onderhoudsdagen staan reeds gepland in 2018.

Onderhoudsdagen MBK-diploma

12 oktober 2018 Onderwerp: Therapeutische effecten op het Endocriene (hormoon) stelsel
Locatie:Locatie (C2): Rode kruis Gebouw Koningsweg 2, Utrecht
Docent: Drs. Mike Bais
13 oktober 2018 Onderwerp: Balans in je Brein
psychose, oorzaken en genezing
Locatie:University College Utrecht (UCU), Campusplein 16
Docent: Drs. Lida van der Kley
10 november 2018 Onderwerp: Complementaire-therapie-voor-de-mens-van-nu-21ste-eeuw
Locatie:University College Utrecht (UCU), Campusplein 16
Docent: Drs. Mike Bais

Onderhoudsdagen PsBK-diploma

8 december 2018 Onderwerp: Schizofreniespectrum en andere psychotische stoornissen Locatie: University College Utrecht  (UCU), Campusplein 16
Docent: John Mink

Vanaf 2017 dienen therapeuten die hun MBK en/of PsBK diploma hebben behaald, dit diploma zelf up-to-date te houden middels bijscholingsdagen (het aantal dagen is afhankelijk van de beroepsvereniging). Wanneer het diploma onverhoopt toch verloopt, verdwijnt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid voor de cliënt vergoedingen. Kosten De kosten voor een onderhoudsdag zijn € 99,- (per soort, per dag). Hierbij is geen rekening gehouden met de verzorging van een lunch, deze kosten zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met ons op.