Spirituele reis – Retraite Zuid-Frankrijk

Zaterdag 3 augustus t/m zaterdag 10 augustus 2019

Programma:
In dit prachtige Katharenland met de energie van Maria Magdalena nog heel voelbaar op diverse plaatsen kunnen we ons weer verbinden met onze eigen liefdeskracht. Een week waar je ook (weer) in contact komt met je spirituele leiderschap. De retraite bied je de mogelijkheid om je even los te weken van je dagelijkse leven en je af te stemmen op de stilte in jezelf.

Maria organiseert samen met Yvo van Zijp (partner en re-integratiedeskundige /trainer) voor de 4e keer deze retraite. Het programma ziet er als volgt uit: de ochtenden starten ze met een stiltemeditatie in de natuur, waarna het ontbijt plaats vindt. Het ochtendprogramma zal verder bestaan uit mindfullnes oefeningen, familieopstellingen, zielenkaarten maken of andere creatieve uitingsvormen en wat er zich verder aandient. Maria en Yvo volgen de energetische stroom van de groep.
De middag heb je de mogelijkheid om de omgeving te verkennen. Jullie bezoeken o.a. Mont Ségur en Rennes-le-chateau. Ook zullen jullie de inwijdingsgrotten van Katharen bezoeken (en in gaan!) onder leiding van een ervaren gids. Daarnaast kan ook worden gerelaxt in de luwte van het terrein.

Logeeradres:
De overnachtingen zijn in ruime 2-persoons kamers op een prachtig gelegen landgoed met uitzicht op de Pyreneeën.

Kosten:
De totale kosten voor de reis zijn € 895,00 incl. overnachtingen, vervoer tijdens verblijf, ontbijt en meeste diners, begeleiding door 2 ervaren trainers. Excl. heen- en terugreis. en enkele diners buiten de deur.
De groep is zelfvoorzienend, dus er wordt wel van je gevraagd af en toe mee te helpen met het verzorgen van de maaltijden.

Verzekering:
Je zorgt zelf voor je persoonlijke reis- en annuleringsverzekering.

Organisatie en begeleiding:
Maria Vendrik

Maria Vendrik

Via het aanmeldformulier aanmeldformulier  kan je je interesse of verzoek tot meer informatie kenbaar maken. Uw verzoek wordt dan doorgestuurd naar  Maria Vendrik.

Website docent: http://www.mariavendrik.nl/

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op, wij helpen graag en denken met je mee.