Open Dagen 2019

 

Zaterdag 23 november 2019

Vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur kun je inlopen voor informatie over de opleidingen;

Nieuw!!! UWV opleidingstrajecten. Vraag naar de voorwaarden.

Locatie:
University College Utrecht (UCU)
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT

Meld je aan voor de open dag via onderstaand formulier of stuur een mail naar secretariaat@instituut-cam.nl.

Vervolg voorlichtingsdag:
De individuele intake/oriëntatiegesprekken kunnen op dezelfde dag worden gepland.Of maak gebruik van 29 november 2019, op deze dag vinden ook intakegesprekken plaats.

Natuurlijk kan je tussendoor voor een oriëntatie- of intakegesprek direct bellen voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar op 030-3074315 tussen 9.00-13.00 uur.

Meld je aan voor de open dag!

Waarom kiest u voor Instituut CAM

  • Meerdere instapmomenten mogelijk
  • Individuele opleidingstrajecten mogelijk
  • Persoonlijke leerweg en ontwikkeling centraal
  • Veel Praktijklessen met elk jaar een eigen
    docent
  • 100% slagingspercentage
  • De opleidingen CAM-therapeut, Eigen Vakdiscipline (Energetische Therapie), MBK en PSBK zijn CPION geaccrediteerd en benoemd als registeropleiding

Het doel van Instituut CAM is om het Complementary and Additive Medicine (CAM) domein te verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar.

Onze studenten vertellen

Marc van Leeuwen

"Net als de andere opleidingen van instituut CAM gaat mijn opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut verder dan opleiden. Het gaat niet alleen over de opleiding zelf maar ook het combineren van het CAM veld met de reguliere zorg, dat steeds meer geaccepteerd wordt."

Loes van der Haar

"Ik rond mijn studie binnenkort af bij Instituut CAM. Ik heb er een goed gevoel over. De docenten zijn hele hartelijke en enthousiaste mensen, die graag met de student meedenken. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn laatste jaar met plezier kan afronden."

Jacqueline

"Op het Instituut C.A.M. krijg je niet alleen een dijk van een opleiding, maar kun je na het behalen van je diploma deel uitmaken van een gepassioneerde groep geaccrediteerde therapeuten en kun je jezelf eveneens aansluiten bij de Federatie CAM."

Ervaar zelf het CAM instituut.

Nieuw! UWV erkent Instituut CAM als opleidingsinstituut.

Wij geven graag meer informatie: 030 3074315