De Wet van Resonantie

Je energetische “Heilige Ruimte” ervaren, zuiveren en je trilling verhogen

Lichaam, ziel en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook het collectief waar wij deel van uitmaken en de wisselwerking die wij als geheel op elkaar hebben.

Hyacintha Kraidy spreekt over de Wet van Resonantie die doorwerkt op allerlei vlakken. Dat werkt zo omdat alles een trilling heeft of dit nu een gedachte is of een emotie is, iets dat wij eten, dat wij innemen, dat wij geloven of dat wij vasthouden. De trilling ervan wordt uitgezonden, dat werkt als een magneet en dat trekken we vervolgens aan in ons leven.

Een hoofd vol gedachten, stress, vastzittende negatieve overtuigingen etcetera kunnen zo uiteindelijk ziekmakend zijn.

Deze dag richten we ons op het schoonmaken van je eigen energetische ruimte en je trilling verhogen door een krachtige Bronverbinding
 
Wat houdt de lesdag in? 
Naast onze aura heb je een energieveld van ongeveer 4 meter in doorsnee. Dit is de fysieke energie van je spirituele wezen. Je ervaart hoe dit veld eruitziet, wat je daar tegenkomt en hoe je dat effectief kunt schoonhouden.
 Je oefent in het herkennen en ervaren van verschillende trillingen en leert je trilling te verhogen. Het versterken van de verbinding met je Hoger Zelf en met de Universele Bron staan centraal.
Dit alles wordt ondersteund door Music from Source die kosmische energie vertaald in klank.


 


Docent/Cursusleider

Hyacintha Kraidy, BSc 

website docent: www.claritasessentiae.nl

Voor wie
Iedereen die geïnteresseerd is en behoefte heeft aan het ervaren, schoonmaken en schoon houden van je eigen energetisch veld.

Programma
Summerschool is een door Instituut CAM speciaal ontwikkeld lessen reeks in de zomermaanden, waar ruimte is om te proeven aan diverse onderwerpen en activiteiten.

Data
zaterdag 8 september 2018

Lestijden
10:00 – 17:00 uur

Locatie
University College Utrecht (UCU)
Gebouw Newton, lokaal D, op de eerste verdieping.
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT
routebeschrijving

Kosten
€ 75,-
Kosten zijn exclusief  thee en lunch

Aanmelding kan via het aanmeldformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Direct meer informatie over een Cursus?