Schüssler Celzouten

 

Schüssler Celzouten

Wil je je verdiepen in de wereld van de 12 basis Schüssler Celzouten?
Wil je kennismaken met mogelijke werkvormen in je praktijk, en ook in je privéleven?
Dan is dit leer – en groeitraject misschien wat voor jou.

Docent/Cursusleider
Anoushka Ebbinge – van Rappard

Voor wie is deze cursus
Therapeuten die zich willen verdiepen in de 12 basis Schüssler Celzouten. Je wilt je therapeutische kennis vergroten en kennis maken met de mogelijke werkvormen van Celzout therapie. Je staat open voor een ‘persoonlijk’ leertraject met behulp van de Schüssler celzouten.

Doelstelling

 • Je leert de achtergronden, de werking het het juiste gebruik van Schüssler celzouten kennen.
 • Je raakt bekend met de begrippen: zelfhelend vermogen, zelf regulerend systeem in ons lichaam.
 • Je maakt kennis met de energieën van de celzouten.
 • Je kunt je eigen levensproces/klachten globaal behandelen.
 • Je herkent de basisthema’s van de 12 basis celzouten. Daarbij krijg je een duidelijk overzicht van je persoonlijke ontwikkeling.

Programma

Een groot onderdeel van deze opleiding/training is het eigen gebruik van de celzouten. Nadat we in de ochtend een theoriegedeelte hebben gehad, zullen we in de middag, aan de hand van ons eigen verhaal, onze eigen hulpvragen aan de slag gaan met het ontdekken van de werking van celzouten. Ook het oefenen van elkaars gezicht lezen, verhaal horen en vertalen in celzouten, zal elke lesdag naar voren komen. De activiteit in leren zal dus voor een groot deel afhangen van hoe actief je zelf met de celzouten bezig bent in je eigen leven.

Data

Start: 17 januari 2020. (10 lesdagen)

Lestijden

09.30 tot 16.30 uur.

Locatie

‘t Heelhuus Gezondheidscentrum, Gaikhorst 2 in Warnsveld (Gld)

Kosten

€ 850 euro excl. btw en evt. kosten voor het diploma

Na het afronden van de cursus ontvangt u een certificaat van Instituut CAM.

Aanmelding: via het aanmeldformulier.

Waarom kiest u voor Instituut CAM

 • Meerdere instapmomenten mogelijk
 • Individuele opleidingstrajecten mogelijk
 • Persoonlijke leerweg en ontwikkeling centraal
 • Veel Praktijklessen met elk jaar een eigen
  docent
 • 100% slagingspercentage
 • De opleidingen CAM-therapeut, Eigen Vakdiscipline (Energetische Therapie), MBK en PSBK zijn CPION geaccrediteerd en benoemd als registeropleiding

Het doel van Instituut CAM is om het Complementary and Additive Medicine (CAM) domein te verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar.

Onze studenten vertellen

Marc van Leeuwen

"Net als de andere opleidingen van instituut CAM gaat mijn opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut verder dan opleiden. Het gaat niet alleen over de opleiding zelf maar ook het combineren van het CAM veld met de reguliere zorg, dat steeds meer geaccepteerd wordt."

Loes van der Haar

"Ik rond mijn studie binnenkort af bij Instituut CAM. Ik heb er een goed gevoel over. De docenten zijn hele hartelijke en enthousiaste mensen, die graag met de student meedenken. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn laatste jaar met plezier kan afronden."

Jacqueline

"Op het Instituut C.A.M. krijg je niet alleen een dijk van een opleiding, maar kun je na het behalen van je diploma deel uitmaken van een gepassioneerde groep geaccrediteerde therapeuten en kun je jezelf eveneens aansluiten bij de Federatie CAM."