federatie cam therapeuten

Eindelijk is het zo ver. De complementaire therapeut in Nederland weet zich momenteel gesterkt door een eigen beroepsfederatie die een stevige brug slaat tussen de reguliere geneeskunde en vele complementaire behandelwijzen die ons land rijk is. Op 11 januari werd in hotel Het Kontakt der Kontinenten in Soest daarvoor het officiële startsein gegeven. Gesteund door huisartsen is de federatie CAM (Complementary Additive Medicine) nu een feit. Zij telt inmiddels een kleine zestig leden en dat aantal groeit met de dag.

Waarom een federatie?
Het landschap van beroepsverenigingen en koepels waarin de belangen van diverse leden worden behartigd in het complementaire veld is uitzonderlijk groot en telt honderden verschillende kleine en grotere organisaties. Ieder van hen behartigt op zijn beurt een eigen vakdiscipline of behandelwijze. De federatie CAM wil nu juist voor alle CAM therapeuten tezamen voor de belangen opkomen en daarbij als het ware vakdiscipline overstijgend zijn.

Lees verder op de website van de federatie CAM therapeuten.

Word lid van de federatie cam therapeuten en help CAM therapeuten aan een maatschappelijk erkende plaats binnen het beroepenveld van de zorg!