Afgelopen week was voor Instituut CAM een intensieve week: maar liefst 4 dagen lang (van 2 t.e.m. 5 februari) werd een stand op de Gezondheidsbeurs 2017 in het Jaarbeursgebouw in Utrecht bemenst.

Elke dag was een team, namens Instituut CAM, aanwezig om in de stand informatie te geven over het brede aanbod aan opleidingen, cursussen/workshops en bij-/nascholing dat Instituut CAM verzorgt.
Tussendoor werd, door een of meerdere sprekers, een presentatie verzorgt over het onderwerp: “Intuïtieve ontwikkeling, een stap naar geluk“.

Hoewel enorm vermoeiend, stonden alle vertegenwoordigers van Instituut CAM hun mannetje/vrouwtje en was het niet alleen gezellig onder elkaar maar werden ook veel nieuwe contacten gelegd, potentiële studenten geïnformeerd en potentiële deelnemers op de voor hen passende cursussen/workshops en bij-/nascholingen gewezen.
Tussendoor werd door de deelnemende studenten aan een groot aantal beursbezoekers een korte behandeling/healing aangeboden.

Alles bij elkaar, kijken we weer terug op een geslaagde beurs en hopen we, dat we weer een stukje bekendheid en studenten/deelnemers hebben kunnen werven.

Impressie van de lezing op zondag 5-2-2017 door Stephanie Goossens:

impressie lezing

impressie lezing

en het team dat zondag de stand bemenste (vlnr: Nico, Stephanie, Tamara en Karin):