Opleiding Toegepaste Energetische Therapie

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

De opleiding voor Toegepaste Energetisch Therapie helpt je om antwoorden te vinden op jouw vragen en geeft je de ruimte om jezelf, in een vertrouwde omgeving, verder te ontwikkelen.
Je wordt overweldigd door alles wat je voelt. Je zou dit graag onder woorden brengen, maar je weet niet goed hoe. Je merkt dat je meer voelt, ziet en ervaart dan anderen en wil dit graag een plek geven. Je hebt al ervaring met cursussen op het gebied van energetisch handelen, maar je blijft een beetje zoekende. Je wil je eigen praktijk opstarten maar dit komt nog niet echt goed op gang. Herken jij je in deze voorbeelden?

Tijdens deze opleiding Toegepaste Energetisch Therapie leer je jouw eigen ontwikkeling in kaart te brengen. Ook ontdek je de mogelijkheden voor het energetisch behandelen van de mensen in je omgeving. De docenten zijn werkzaam in hun eigen praktijk. Zij beantwoorden vanuit hun expertise graag jouw vragen, voorzien je van nuttige adviezen en helpen je vanaf het tweede jaar (indien gewenst) met het opstarten van jouw eigen praktijk. De waardevolle, nauwe samenwerking tussen student en docent resulteert in een 100% slagingskans bij deze opleiding.

Thema onderwijs

Tijdens elke lesdag staat een thema centraal, bijvoorbeeld lesdag communiceren met kinderen. Voordeel is dat je na elke lesdag het thema afrond en de kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Bijkomend voordeel is dag thema onderwijs makkelijker leidt tot eventuele vrijstellingen.

Flipping the class

Instituut CAM sluit aan bij het moderne onderwijs. Je bereid thuis de lesstof voor waardoor je tijdens de les al snel de diepte ingaat. Je stelt vragen over het geleerde en de docent vertelt zijn ervaringen vanuit zijn praktijk. Ook laat hij je volop oefenen. Geen saaie lessen maar zoveel mogelijk interactie.

Wat is Energetische therapie? We hebben het in onze woorden zo zorgvuldig mogelijk uitgelegd. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en denken met je mee.

 

Direct meer informatie over een Opleiding?