Een kosteloze behandeldag of -cyclus bij één van onze studenten

Deelnemers gezocht!

Wil je meer weten over jezelf en over je klachten/problemen? Sta je open voor een andere kijk op je klachten? Ben je gemotiveerd om te werken aan je eigen gezondheid? Dan is natuurgeneeskunde mogelijk wat voor je!
Onze studenten (4e en 5e jaars) van de opleiding Natuurgeneeskundige Therapie moeten in het kader van hun afstuderen een aantal stages volgen waarin echte clienten worden behandeld, de zogenaamde cliënt Praktijklessen.
Ben je benieuwd naar één of meerdere behandelingen van een Natuurgeneeskundig therapeut in opleiding? Meld je dan aan!

In ruil voor je deelname aan de cliënt praktijklessen krijg je een kosteloze behandelcyclus bij één van onze studenten. De duur van de behandeling is ca. 60 minuten per keer.

Je kunt als deelnemer kiezen uit 2 mogelijkheden:

1. Cliënt voor een natuurgeneeskundige behandeling
Je komt als cliënt drie keer in totaal naar het behandelcentrum. De eerste keer neemt een student een intake (vraaggesprek/anamnese) bij je af. Dit intakeconsult duurt anderhalf tot twee uur. Daarna zijn er nog 2 vervolgconsulten. Lees verder >

2. Cliënt voor één dag. Samen met je partner, vriend(in) of ouder komen kan ook! 
Je komt als cliënt een hele dag naar onze stagepraktijk en maakt kennis met het natuurgeneeskundig traject. (consult & diagnose) Deze dag ontvang je ook leefstijladviezen en voedingstips. Lees verder >

 

Aanmelden?
Wil je je aanmelden als cliënt voor de stagepraktijk Natuurgeneeskunde. Heb je een klacht of een probleem?
Stuur dan een mail naar: secretariaat@instituut-cam.nl met vermelding van cliënt keuze 1 of 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct meer informatie over een Opleiding?