Ervaringen van studenten

Hieronder ervaringen van studenten van de opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut:

“Ik heb ik met veel plezier de lessen gevolgd van o.a. Esther, Margeret, Renee, Irma en Selma. Allen zijn ze bevlogen docenten in hun eigen vakgebied, die tijdens hun lessen casussen uit de eigen praktijk inbrengen om de stof te verhelderen. De jaren studie zijn door de bevlogenheid van de docenten omgevlogen. De Opleiding is zeker een aanrader voor iedereen die via de natuur mensen wil helpen gezonder te worden.”
Nimda Warmels
Praktijk voor natuurgeneeskunde warmels

 


“Al bijna vier jaar krijg ik les van Margret, Renée, Selma, Irma, Esther en Huub. Sinds een jaar zijn daar ook de lessen van Jolien en Leonie bij gekomen. Ik heb nog nooit les gehad van docenten die met zoveel passie spreken over hun vak en die hun visie hebben gebundeld tot een volledige opleiding. Het is voor mij als student onwijs fijn om van hen te mogen leren. De 4 natuur-kwaliteiten is in alles om ons heen, als we er maar naar willen kijken, het willen zien.”
Kimberly Antens
Student Natuurgeneeskunde

 


“Esther is zeer deskundig in haar vakgebied en is daarnaast ook nog een goede docent. Haar lessen zijn interactief en altijd boeiend. Ze is enthousiasmerend en altijd positief ingesteld. Door Esther krijg je de liefde voor Natuurgeneeskunde vanzelf mee”.
Andrea Wiegel
Tu Vida

 


“Als student natuurgeneeskunde heb ik ervaren dat het principe van de 4 natuurkwaliteiten, wat binnen de opleiding met enthousiasme door de docenten toegepast wordt, een sterke basis vormt voor het leren en toepassen van natuurgeneeskunde. Het verschaft inzicht om holistisch naar de patiënt te kijken. Ziekmakende bewegingen te herkennen en het pad naar genezing uit te stippelen. Een mooie basis voor mijn toekomstige praktijk.”
Hans Haak
Student Natuurgeneeskunde

 


“Huub is inspirator, ‘danspartner’, rots, spiegel, sparringpartner en vertrouwenspersoon in een! Huub kan je als geen ander aanzetten tot het ontwarren van alle touwtjes waar we aan denken vast te zitten, en doorloopt dat hele proces samen met je, met oprechte interesse en verbinding.”
Muriël Pelle Calis
Silver Lining Homeopathy

 


 

Meer informatie over de ervaringen van studenten van de Opleiding Natuurgeneeskundig therapeut, neem gerust contact met ons op.

Direct meer informatie over een Opleiding?