Over Ons

 

Over Ons

Instituut CAM is een doorstart vanuit het Johan Borgman College en wordt gerund door zeer ambitieuze mensen met hetzelfde doel: het onderwijs binnen het ‘Complementary and Additive Medicine’ (CAM) domein verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar en, zo zeggen wij, “opleiden is geen vak, maar een roeping”.
We mogen dan ook met trots zeggen dat we een volledige geaccrediteerde opleiding zijn.

Geschiedenis

Het Johan Borgman College (HJBC) is opgericht in 1996. Het Johan Borgman College was één van de eerste die begon met het aanbieden van opleidingen op het gebied van  voor Energetische therapie.
Later is het verzoek geopperd om Het Johan Borgman College over te nemen en te voorzien van een onderwijskundig jasje.
Dit heeft inmiddels geresulteerd in het behalen van accreditaties en keurmerken waardoor we een goede basis hebben voor samenwerking met reguliere gezondheidszorg.

 

Heb je vragen over het hbo-onderwijs, accreditatie, EC berekenen, lesontwerp of opleiden? Neem contact met ons op, wij helpen je natuurlijk graag bij het verkrijgen van de antwoorden.

Waarom kies je voor Instituut CAM

  • Meerdere instapmomenten mogelijk
  • Individuele opleidingstrajecten mogelijk
  • Persoonlijke leerweg en ontwikkeling centraal
  • Veel Praktijklessen met elk jaar een eigen
    docent
  • 100% slagingspercentage
  • De opleidingen CAM-therapeut, Eigen Vakdiscipline (Energetische Therapie), MBK en PSBK zijn CPION geaccrediteerd en benoemd als registeropleiding

Het doel van Instituut CAM is om het Complementary and Additive Medicine (CAM) domein te verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar.

Ervaar zelf het CAM instituut.

Nieuw! UWV erkent Instituut CAM als opleidingsinstituut.

Wij geven graag meer informatie: 030 3074315