Samenwerking

 

Samenwerking

De Acadamie biedt een helpende hand aan particulieren, externe opleidingsinstituten en praktijken. Dit kan in de breedste zin van het woord: van het professioneel in de markt zetten van diverse (geaccrediteerde) opleidingen tot het verzorgen van bij- en nascholingen compleet op maat. Bestaande cursussen kunnen verder ontwikkeld worden zodat deze in aanmerking komen voor accreditatie.

Onderwijs op maat

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt niet alleen gekeken naar specifieke wensen, ook eventuele doelstellingen worden hierin meegenomen. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek, wordt er door onze onderwijsdeskundigen een persoonlijk maattraject ingericht. De intensiteit van de samenwerking varieert van begeleiding bij het opstarten van het traject tot de daadwerkelijke uitvoering van de onderwijsontwikkeling. Onze deskundigen staan je graag bij, in de mate waarin jij dat wenst.

Incompany

Door onderwijs te combineren met andere activiteiten, wordt het omgetoverd van een verplichting tot een aangename bezigheid. Wij bieden verschillende incompany mogelijkheden, waarbij de invulling van de dag(en) volledig in overleg wordt samengesteld.

Referenties

De onderstaande praktijken/opleidingen maakten al eens gebruik van deze unieke samenwerking:

– Opleiding Hormoon Therapie bij Hormoon Community Nederland

– Opleiding NLP bij Smara

– Opleiding Neurotherapie bij Neurotherapie Centrum Hilversum

– Opleiding Psychomotorische Kindertherapie Psychomotorische Kindertherapie PMKT

Geïnteresseerd?

Wij voorzien je graag van meer informatie over de verschillende scholingsmogelijkheden en een eventuele samenwerking. Hiervoor mag je contact opnemen met Gerda Perenboom, zij is te bereiken op 06 48 92 01 65.

Veelgestelde vragen:

 1. Kan Academie Transfer losse bijscholingsdagen ontwikkelen tot een officiële cursus?

Ja, wij helpen je graag bij het ontwikkelen van (bestaand) onderwijsmateriaal zodat het in aanmerking komt voor accreditatie.

 1. Kan ik als ZZP-er/therapeut een bijscholing geven onder de Instituut CAM vlag?

Ja, dit is mogelijk. Wij bieden mogelijkheden voor begeleiding bij het geven van lessen, waardoor onze kwaliteit ook bij jouw bijscholing gewaarborgd is.

 1. Blijf ik dan wel zelfstandig?

Uiteraard lever je niet in op je zelfstandigheid. Je ontvangt een certificaat van Instituut CAM, als bewijs dat je trainingen/bijscholingen mag geven uit naam van het instituut.

 1. Kunnen wij als beroepsvereniging bij jullie bij- en nascholing inkopen?

Ook dit is mogelijk. Het enige wat jullie hiervoor hoeven te doen, is het aanleveren van het thema, de voorwaarden en een eventuele doelstelling. Wij voorzien jullie vervolgens van zeer kundige docenten voor de praktische uitvoering van het onderwijs op maat.

Waarom kiest u voor Instituut CAM

 • Meerdere instapmomenten mogelijk
 • Individuele opleidingstrajecten mogelijk
 • Persoonlijke leerweg en ontwikkeling centraal
 • Veel Praktijklessen met elk jaar een eigen
  docent
 • 100% slagingspercentage
 • De opleidingen CAM-therapeut, Eigen Vakdiscipline (Energetische Therapie), MBK en PSBK zijn CPION geaccrediteerd en benoemd als registeropleiding

Het doel van Instituut CAM is om het Complementary and Additive Medicine (CAM) domein te verbinden met het reguliere onderwijs. Hierbij is spiritualiteit onmisbaar.

Onze studenten vertellen

Marc van Leeuwen

"Net als de andere opleidingen van instituut CAM gaat mijn opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut verder dan opleiden. Het gaat niet alleen over de opleiding zelf maar ook het combineren van het CAM veld met de reguliere zorg, dat steeds meer geaccepteerd wordt."

Loes van der Haar

"Ik rond mijn studie binnenkort af bij Instituut CAM. Ik heb er een goed gevoel over. De docenten zijn hele hartelijke en enthousiaste mensen, die graag met de student meedenken. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn laatste jaar met plezier kan afronden."

Jacqueline

"Op het Instituut C.A.M. krijg je niet alleen een dijk van een opleiding, maar kun je na het behalen van je diploma deel uitmaken van een gepassioneerde groep geaccrediteerde therapeuten en kun je jezelf eveneens aansluiten bij de Federatie CAM."

Ervaar zelf het CAM instituut.

Nieuw! UWV erkent Instituut CAM als opleidingsinstituut.

Wij geven graag meer informatie: 030 3074315